Planlægning af crowdfunding til Almas Intelligente Have

Almas Intelligente Have er et innovativt udendørs læringsmiljø på Mølleskolen i Ry.

Projektet skal transformere den asfaltbelagte skolegård til et levende og grønt miljø. Et miljø, hvor borgere, lærere fra hele kommunen og elever fx kan mødes i en dome, og se insekthuse indefra, hvor man kan spille et spil skak eller høre et foredrag om biodiversitet. 

Projektet koster knap 10 mio. og er næsten fuldt finansieret. For at skabe lokal opbakning og for at få den sidste finansiering, har skolen i gang sat en storstilet crowdfundingkampagne.

Det betyder, at man som borger eller interesseret i Ry kan støtte projektet med 250 kr., 500 kr. eller 1000 kr. Man kan købe en guld- sølv- eller bronzepakke. Pakkerne bliver sponsoreret af de lokale erhvervsdrivende. Der er bl.a. vouchers med rabat til byens butikker, rabat på green fees hos golfklubben m.v. På den måde støtter de lokale erhvervsdrivende kampagnen, men kampagnen støtter også de lokale erhvervsdrivende og sætter gang i handlen. 

 

 
 
Skærmbillede 2021-05-16 kl. 13.51.15.png

Sådan forbereder skolen kampagnen:

1.     Kontakt til Ry City omkring et samarbejde

2.     Kontakt til Boomerang omkring rådgivning og teknisk set-up

3.     Involvering af lærere og elever i forhold til opbygning af kampagnen. Webinar med Boomerang (tilbydes også til fx Ry City og andre, der kunne være interesserede)

4.     Involvering af reklamebureau

5.     Aftaler med sponsorer og opsætning

6.     Praktik omkring fremsendelse af ”rewards” og involvering af skolens kommunikationsansvarlige

7.     Gennemførelse og formidling via flyers, AULA, Midtjyllands Avis samt Ry Ugeavis

8.     Løbende opfølgning