SÅDAN INDSAMLES, OPBEVARES OG BEHANDLES PERSONDATA

Generelt om persondata, indsamling og formål

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig fx dit navn eller tekniske oplysninger om din computer. Når vi indsamler data i PrimusMotor kan det ske på flere måder. Nedenfor er listet hvordan data kommer ind i virksomheden og hvad formålet er:

1.   Via rådgivning, coaching, kurser der udføres i forbindelse med generel opgaveløsning for kunder. Det gør vi for at kunne udføre opgave for organisationer og virksomheder og leve op til indgået kontrakt.

2.   Via E-mail sendt direkte til en fællespostkasse eller medarbejder hos PrimusMotor: Det gør vi for at kunne besvare henvendelser sendt på E-mail og løse opgaver.

3.   Via kontaktformular på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vende tilbage på indtasterens ønske.

4.   Via tilmelding til nyhedsbrev. Det gør vi for at formidle viden, redskaber, tilbud mv. til interesserede.

5.   Via Google Analytics standard tracking til brug for statistik og annoncering.

Herunder kan du læse, hvordan vi opbevarer og behandler persondata.

Registrering og behandling af persondata i forbindelse med generel opgaveløsning

PrimusMotor registrerer almindelige oplysninger som fulde navn, firmanavn, stilling, telefonnummer, mobiltelefonnummer, arbejdsgivers adresse etc. på kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Registreringen sker som et led i almindelig drift af virksomheden og omfatter ikke særlige personlige oplysninger. Data opbevares kun så længe de tjener et formål. Vi opbevarer således kun de absolut mest nødvendige oplysninger der skal til for, at udføre opgaverne og overholde gældende lovgivning.

Elektronisk behandling af persondata sker i Microsoft produkter, på Dropbox og/eller i Dinero (bogføring).

Elektronisk behandling af persondata sker hos PrimusMotor i Microsoft produkter, Pipedrive, Mailchimp og Dropbox.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

E-mail sendt til Malene Stub Selmer eller en fællespostkasse

Formålet med E-mail er at sætte vores samarbejdspartnere og kunder i stand til at kommunikere med PrimusMotor. Normal forsendelse sker ukrypteret. Ved behov for kryptering af oplysninger bedes mail sendt til PrimusMotors digitale postkasse på virk.dk.

Når en E-mail modtages vurderes dens validitet manuelt. E-mails opbevares kun så længe den har relevans eller der findes legitimt formål med dette. Henvendelser der indeholder følsomme, eller stødende, diskriminerende, pornografisk eller andet uacceptabelt indhold, vil enten blive slettet, eller politianmeldt alt efter art og karakter.

Postkassen kan tilgås via mobile enheder, via computer og via internettet.

Indsamling af data via www.primus-motor.com

Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks Google) en række af informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrevet, oprettelse af login eller ved køb.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig i forbindelse med kontakt, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed

Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” herunder.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies

Hjemmesiden anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Cookies kan ikke bruges til at se, hvem du er, dit navn, eller hvor du bor, den kan heller ikke bruges til at se, om der er flere der bruger den samme computer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Når du besøger PrimusMotor første gang, informeres du via en pop-up/et banner med information om cookies til statistik. Du har her muligheden for, at vælge ”Ja, vi accepterer brugen af cookies”, ”Nej, vi accepterer ikke cookies”. Hvis du klikker på linket “Nej, vi accepterer ikke cookies “, sættes der ingen cookies til statistik. Der sættes dog en cookie, for at huske, at du har svaret ”nej, vi accepterer ikke cookies”. Hvis du vil undgå cookies, kan du slå cookies fra i din browser. Hvis du slår cookies fra, kan du risikere at der er flere funktioner eller hjemmesider, der ikke vil fungere. Hvis du ønsker at slette allerede lagrede cookies kan dette gøres i din browser. Der er forskellige måder at gøre det på i de forskellige browsere.

Cookies bruges altså til statistisk brug, sådan vi kan forbedre hjemmesiden. Oplysningerne, der indsamles, er anonyme og bliver ikke brugt til at identificere den enkelte bruger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Hello@primus-motor.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Bemærk

Denne privatlivspolitik vil løbende blive ændret således, at den til en hver tid overholder gældende lovgivning og forordninger

Udgiver og dataansvarlig

Hjemmesiden ejes og publiceres af

PrimusMotor, Rugaardsvej 5 8680 Ry

Dataansvarlig: Malene Stub Selmer

Telefon: +45 82307000

Email: Hello@primus-motor.com