PERSONERNE BAG

Malene.jpg

MALENE STUB SELMER

PrimusMotor ejes og drives af Malene Stub Selmer, som stiftede firmaet i 2007. Malene har en baggrund både som leder og direktionsassistent - hun er igangsætter, netværker og en vedholdende ”driver”. Hun lever og ånder for at skabe projekter, der kommer ud over rampen og kan hjælpe til at gøre mennesker myndige og tage ejerskab – i sit professionelle virke inden for innovation, konceptudvikling, turisme og oplevelsesøkonomi.

Malene har bl.a. en uddannelse som proceskonsulent og en master i design og ledelse af kreative processer.  

Kontakt Malene

Tlf. +45 40 75 13 74
E-mail mss@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

 

 

 

Skærmbillede 2018-08-27 kl. 17.24.08.png
Stine.jpg

STINE SKAARENBORG

Stine Skaarenborg er udviklingskonsulent og har 15 års erfaring med projekt- og procesledelse i både danske og udenlandske sammenhænge. Hun har en international ledelsesuddannelse fra The KaosPilot University og er mester i facilitering af kreative processer.

Stine har blandt andet løst opgaver for Aarhus Universitet, en lang række hospitaler og sygehuse samt kommuner og foreninger.

Stine er optaget af at skabe bæredygtig udvikling i alle typer af organisationer med fokus på forankring og ejerskab blandt organisationens medarbejdere

Kontakt Stine

Tlf. +45 26 20 23 22
E-mail sts@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

 
Skærmbillede 2018-08-27 kl. 17.24.08.png

mette faurschou

Mette er udviklingskonsulent og uddannet cand.merc. og har også en projektlederuddannelse. Mette har igennem mange år arbejdet med proces- og projektledelse i en stor international virksomhed samt i konsulentbranchen inden for rekruttering. Derudover har Mette en stærk international profil, da hun har boet og arbejdet i Tyskland. 

Mette er optaget af innovation, effektivitet, proces og opnåelse af opsatte mål.

Kontakt Mette

Tlf. +45 22 17 25 67
E-mail mfa@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

karina green bro

Karina er juniorkonsulent hos PrimusMotor og studerer på Aarhus Universitet, hvor hun er i gang med sin kandidat i Innovation Management and Business Development. Karina har over ti års erfaring fra hotelbranchen, som bl.a. F&B manager.   

Karina tager gerne de strategiske briller på, og brænder for alt, der har med udvikling og nytænkning at gøre.

Kontakt Karina

Tlf. +45 31 69 82 09
E-mail kgb@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil