konsulenter

 

MALENE STUB SELMER

PrimusMotor ejes og drives af Malene Stub Selmer, som stiftede firmaet i 2007.

STINE SKAARENBORG

Stine Skaarenborg er udviklingskonsulent og har 15 års erfaring med projekt- og procesledelse

JOAN NALDAL

Joan Naldal er rådgivnings- og udviklingskonsulent og har arbejdet 15 år i kulturbranchen.

Tine sommer nagel

Tine Sommer Nagel har flere års erfaring med formidling, netværksarbejde og projektudvikling.

Julie Neel

Julie er praktikant og stud. cand. IT.


Advisory board

I PrimusMotor har vi ikke en formel bestyrelse men et Advisory Board, som kontinuerligt rådgiver vores team i forhold til den videre udvikling af forretningen. Vi er heldige med og stolte over at have et yderst kompetent, aktivt og engageret Advisory Board, som hele tiden holder os til ilden og driver os fremad.

Karina Topp

Karina er Souschef i Aarhus Vand A/S, hvor hun arbejder med innovation, udvikling og nye samarbejdsformer i offentlige-/private partnerskaber. Karina deltager i udviklingen af virksomhedens forretningsstrategi og brænder for at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategien og den enkelte afdeling og kollega i virksomheden. Dette lykkedes gennem organisationsudvikling og strategisk kompetencetræning. Karina vil gerne bringe sine erfaringer med at skabe kulturforandringer og anvende kreative innovationsprocesser til resultatskabelse i spil i PrimusMotor. Karina er branchens mest utraditionelle ingeniør og har været en del af PrimusMotors Advisory Board siden 2017.

Pia Holmen Møller

Pia var en af idekvinderne bag virksomheden POMPdeLUX, der på kort tid fik skabt en stor succes med en helt ny forretningsmodel indenfor børnetøj. Pias iværksætter-gen er igen i spil i det nystartede firma HART&HOLM, hvor Pia sammen med en partner sælger designsol- og læsebriller online. Pia har en baggrund som grafiker og besidder stærke intuitive fornemmelser for kundernes behov i fremtiden, som hun formår at kombinere med en god menneskelig forståelse og en udpræget forretningssans. Pia har været en del af PrimusMotors Advisory Board siden 2017 og er derudover ad hoc sparringspartner.

Jens Andersen

Jens er Senior Vice President hos TDC og er kendt for at være en visionær leder med passion for mennesker og har en stærk kommerciel forståelse samt en kundefokuseret forretningstilgang. Disse kompetencer og egenskaber vil Jens gerne bringe i spil i PrimusMotor. Jens er uddannet Cand. Oecon. og har været en del af PrimusMotors Advisory Board siden 2017.

Claus Mengel-Niemann

Claus er Senior Konsulent i Compass Human Resources Group, et af Danmarks største og mest anerkendte headhunterbureauer. Claus brænder for at løse udfordringer for sine kunder gennem mennesker. Baggrunden for dette er en lang international karriere, hvor han har været direktør i firmaet Alu Rehab og har desuden world-wide arbejdet med salg og strategi indenfor hjælpemiddelbranchen. Nøgleord, der kendetegner Claus, er ordentlighed, vedholdenhed og resultater gennem alternative veje. Claus har en baggrund fra Den Danske Eksportskole og MBA fra Henley Management School og Claus har siddet med i PrimusMotors Advisory Board siden opstarten i 2015.