PERSONERNE BAG

Malene

Malene Stub Selmer

PrimusMotor ejes og drives af Malene Stub Selmer, som stiftede firmaet i 2007. Malene har en baggrund både som leder og direktionsassistent - hun er igangsætter, netværker og en vedholdende ”driver”. Hun lever og ånder for at skabe projekter, der kommer ud over rampen og kan hjælpe til at gøre mennesker myndige og tage ejerskab – i sit professionelle virke inden for innovation, konceptudvikling, turisme og oplevelsesøkonomi.

Malene har bl.a. en uddannelse som proceskonsulent og en master i design og ledelse af kreative processer.  

 

Kontakt Malene

Tlf.:  +45 40 75 13 74
E-mail: mss@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

JL_Primus motor_210916_0184.jpg

Gitte Hodde

Gitte Hodde er Ass. partner og har 20 års konsulenterfaring fra højskole, lobbyorganisation, konsulentbranchen og fra branche- og interesseorganisation. Hun har et stort engagement i arbejdet med organisationsudvikling, uanset om det er ledelsesrekruttering og udvikling, medarbejdertrivsel, MUS, analyser eller evaluering. I alle opgaver sætter hun fokus på, at de involverede parters virkeligheder og perspektiver bringes i spil – fra start til slut. 

Gitte er cand.scient.pol. og proceskonsulent og derudover certificeret i personanalyse og intelligenstest.

Kontakt Gitte

Tlf.:  +45 21 41 30 32
E-mail: 
 

 
Ida - redigeret kopi.jpg

Ida Barnebjerg

Ida Barnebjerg er kandidatstuderende i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet og praktikant hos PrimusMotor i efteråret 2017.
Ida er ved at specialisere sig indenfor brugerdreven innovation og projekt-ledelse. Hun interesserer sig særligt for kreative processer – og så har hun en stor forkærlighed for teknologi.

Ida har tidligere arbejdet som IT-driftskoordinator på Aarhus Universitetshospital, som studenterunderviser i Interaktionsdesign på Aarhus Universitet, samt hos en SaaS-virksomhed indenfor mødeledelse og -optimering.

Ida har en bachelorgrad i Informationsvidenskab og forventes at afslutte sin kandidatuddannelse, ligeledes i Informationsvidenskab, sommeren 2018.

Kontakt Ida

E-mail: ikb@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

Stine

Stine Skaarenborg

Stine Skaarenborg er udviklingskonsulent og har 15 års erfaring med projekt- og procesledelse i både danske og udenlandske sammenhænge. Hun har en international ledelsesuddannelse fra The KaosPilot University og er mester i facilitering af kreative processer.

Stine har blandt andet løst opgaver for Aarhus Universitet, en lang række hospitaler og sygehuse samt kommuner og foreninger.

Stine er optaget af at skabe bæredygtig udvikling i alle typer af organisationer med fokus på forankring og ejerskab blandt organisationens medarbejdere

Kontakt Stine S.

Tlf.:  +45 26 20 23 22
E-mail: sts@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

StineD - redigeret.jpg

Stine Drøgemüller

Stine Drøgemüller er vores nye udviklingskonsulent i PrimusMotor, som er fyldt med energi og ny viden. Hun har en forkærlighed for (social) innovation og iværksætteri og har bl.a. haft et halvt års praktikophold i Silicon Valley, Californien. 

Rent professionelt har Stine arbejdserfaring fra Innovation Lab, VisitAarhus, Aarhus BSS Career & Alumni og Alm. Brand Forsikring, hvorved læringen fra disse jobs har ledt til en stærk forståelse for visuel kommunikation og branding, samt konceptualisering og ledelse af projekter. 

Stine har en bachelorgrad i Marketing and Management Communication og en kandidatgrad i Oplevelsesøkonomi fra Aarhus Universitet. 

Kontakt Stine D.

Tlf.:  +45 22 17 25 67
E-mail: sdr@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil