PERSONERNE BAG

Malene.jpg

MALENE STUB SELMER

PrimusMotor ejes og drives af Malene Stub Selmer, som stiftede firmaet i 2007. Malene har en baggrund både som leder og direktionsassistent - hun er igangsætter, netværker og en vedholdende ”driver”. Hun lever og ånder for at skabe projekter, der kommer ud over rampen og kan hjælpe til at gøre mennesker myndige og tage ejerskab – i sit professionelle virke inden for innovation, konceptudvikling, turisme og oplevelsesøkonomi.

Malene har bl.a. en uddannelse som proceskonsulent og en master i design og ledelse af kreative processer.  

Kontakt Malene

Tlf. +45 40 75 13 74
E-mail mss@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

 

 

 

Stine.jpg

STINE SKAARENBORG

Stine Skaarenborg er udviklingskonsulent og har 15 års erfaring med projekt- og procesledelse i både danske og udenlandske sammenhænge. Hun har en international ledelsesuddannelse fra The KaosPilot University og er mester i facilitering af kreative processer.

Stine har blandt andet løst opgaver for Aarhus Universitet, en lang række hospitaler og sygehuse samt kommuner og foreninger.

Stine er optaget af at skabe bæredygtig udvikling i alle typer af organisationer med fokus på forankring og ejerskab blandt organisationens medarbejdere

Kontakt Stine

Tlf. +45 26 20 23 22
E-mail sts@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

 
Skærmbillede 2018-08-27 kl. 17.24.08.png

Tine sommer nagel

Tine er juniorkonsulent hos PrimusMotor og har med sin uddannelse inden for religionsvidenskab og samfundsfag en yderst interessant profil og tilgang til udviklings- og fondsprojekter. Tine har erfaring fra den anden side af fondsbordet og har således stor indsigt i fondsverdenen. Tine har stor interkulturel forståelse og erfaring med iværksætteri og kommunikation.

Tine tager gerne de strategiske briller på, og brænder for alt, der har med udvikling og nytænkning at gøre.

Kontakt Tine

Tlf. +45 60 16 94 97
E-mail tsn@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

Skærmbillede 2019-03-15 kl. 08.32.18.png
 

VÆRDIER

 

download_hjertet.jpg

HJERTET

Vores hjerte banker, vi er stolte af det arbejde, vi laver, og vi tager altid ejerskab til hver eneste opgave, vi får lov at få.

Vi er meget optagede af at nå i mål med vores projekter - de bliver vores fælles hjertebørn.

Vi arbejder med det hele menneske, hele 'systemet', der påvirker de resultater, du skaber – at hjælpe dig med dette er dét, vores hjerter banker for.

download_kvaliteten.jpg

KVALITETEN

Vi brænder for at levere gode skræddersyede løsninger, og derfor er vores arbejde designet specifikt til at løse vores kunders problemer.

Hvert enkelt problem er unikt på sin egen måde, og hvert enkelt problem fortjener en unik løsning.

download_modet.jpg

MODET

Vi frygter ikke udfordringer, og vi sætter overliggeren højt – velvidende, at det kan være lidt mere bøvlet.

Vi ved, at ressourcer, tid og økonomi ofte sætter begrænsninger og stiller krav til den proces, det er at nå målet.

At opnå succes på trods af disse udfordringer kræver mod, kreativitet og evnen til at kunne  tænke ud af boksen.

Det er lige netop dét, der gør, at vi omfavner enhver udfordring, vi møder på vores vej.


ADVISORY BOARD

I PrimusMotor har vi ikke en formel bestyrelse men et Advisory Board, som kontinuerligt rådgiver vores team i forhold til den videre udvikling af forretningen. Vi er heldige med og stolte over at have et yderst kompetent, aktivt og engageret Advisory Board, som hele tiden holder os til ilden og driver os fremad.

Karina Topp

Karina er Souschef i Aarhus Vand A/S, hvor hun arbejder med innovation, udvikling og nye samarbejdsformer i offentlige-/private partnerskaber. Karina deltager i udviklingen af virksomhedens forretningsstrategi og brænder for at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategien og den enkelte afdeling og kollega i virksomheden. Dette lykkedes gennem organisationsudvikling og strategisk kompetencetræning. Karina vil gerne bringe sine erfaringer med at skabe kulturforandringer og anvende kreative innovationsprocesser til resultatskabelse i spil i PrimusMotor. Karina er branchens mest utraditionelle ingeniør og har været en del af PrimusMotors Advisory Board siden 2017.

Pia Holmen Møller

Pia var en af idekvinderne bag virksomheden POMPdeLUX, der på kort tid fik skabt en stor succes med en helt ny forretningsmodel indenfor børnetøj. Pias iværksætter-gen er igen i spil i det nystartede firma HART&HOLM, hvor Pia sammen med en partner sælger designsol- og læsebriller online. Pia har en baggrund som grafiker og besidder stærke intuitive fornemmelser for kundernes behov i fremtiden, som hun formår at kombinere med en god menneskelig forståelse og en udpræget forretningssans. Pia har været en del af PrimusMotors Advisory Board siden 2017 og er derudover ad hoc sparringspartner.

Jens Andersen

Jens er Senior Vice President hos TDC og er kendt for at være en visionær leder med passion for mennesker og har en stærk kommerciel forståelse samt en kundefokuseret forretningstilgang. Disse kompetencer og egenskaber vil Jens gerne bringe i spil i PrimusMotor. Jens er uddannet Cand. Oecon. og har været en del af PrimusMotors Advisory Board siden 2017.

Claus Mengel-Niemann

Claus er Senior Konsulent i Compass Human Resources Group, et af Danmarks største og mest anerkendte headhunterbureauer. Claus brænder for at løse udfordringer for sine kunder gennem mennesker. Baggrunden for dette er en lang international karriere, hvor han har været direktør i firmaet Alu Rehab og har desuden world-wide arbejdet med salg og strategi indenfor hjælpemiddelbranchen. Nøgleord, der kendetegner Claus, er ordentlighed, vedholdenhed og resultater gennem alternative veje. Claus har en baggrund fra Den Danske Eksportskole og MBA fra Henley Management School og Claus har siddet med i PrimusMotors Advisory Board siden opstarten i 2015.