PERSONERNE BAG

Malene.jpg

MALENE STUB SELMER

PrimusMotor ejes og drives af Malene Stub Selmer, som stiftede firmaet i 2007. Malene har en baggrund både som leder og direktionsassistent - hun er igangsætter, netværker og en vedholdende ”driver”. Hun lever og ånder for at skabe projekter, der kommer ud over rampen og kan hjælpe til at gøre mennesker myndige og tage ejerskab – i sit professionelle virke inden for innovation, konceptudvikling, turisme og oplevelsesøkonomi.

Malene har bl.a. en uddannelse som proceskonsulent og en master i design og ledelse af kreative processer.  

Kontakt Malene

Tlf. +45 40 75 13 74
E-mail mss@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

Stine.jpg

STINE SKAARENBORG

Stine Skaarenborg er udviklingskonsulent og har 15 års erfaring med projekt-
og procesledelse i både danske og udenlandske sammenhænge. Hun har en international ledelsesuddannelse fra The KaosPilot University og er mester i facilitering af kreative processer.

Stine har blandt andet løst opgaver for Aarhus Universitet, en lang række hospitaler og sygehuse samt kommuner og foreninger.

Stine er optaget af at skabe bæredygtig udvikling i alle typer af organisationer med fokus på forankring og ejerskab blandt organisationens medarbejdere

Kontakt Stine

Tlf. +45 26 20 23 22
E-mail sts@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil

JL_Primus+motor_210916_0184.jpg

GITTE HODDE

Gitte Hodde driver konsulentfirmaet BAGLÆNS og er ass. partner
i PrimusMotor. Gitte er uddannet cand.scient.pol. og proceskonsulent samt certificeret i personanalyse og intelligenstest.

Hun arbejder med bestyrelsesudvikling, strategiudvikling og organisationsudvikling, herunder lederrekruttering, medarbejdertrivsel, MUS, analyser og evalueringsforløb.

Med mange års erfaring fra bl.a. den almene boligsektor, NIRAS konsulenterne
og privat lobbyorganisation er Gitte en dreven underviser, analyse-,
evaluerings-, rekrutterings- og proceskonsulent.

Kontakt Gitte

Tlf.  +45 21 41 30 32
E-mail gho@primus-motor.com

Ida+-+redigeret+kopi.jpg

IDA KROGHAVE

Ida Kroghave er juniorkonsulent hos PrimusMotor og kandidatstuderende i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.


Ida er ved at specialisere sig indenfor brugerdreven innovation og projektledelse. Hun interesserer sig særligt for kreative processer – og så har hun en stor forkærlighed for teknologi.

Ida har tidligere arbejdet som IT-driftskoordinator på Aarhus Universitetshospital, som studenterunderviser i Interaktionsdesign på Aarhus Universitet, samt hos en SaaS-virksomhed indenfor mødeledelse og -optimering.

Ida har en bachelorgrad i Informationsvidenskab og forventes at afslutte sin kandidatuddannelse, ligeledes i Informationsvidenskab, sommeren 2018.

Kontakt Ida

Tlf. +45 22 17 25 67
E-mail ikb@primus-motor.com

Se min LinkedIn-profil