hotellet, der inviterede kunderne indenfor

 

SITUATIONEN

Sinatur Hotel Haraldskær har en række helt unikke oplevelser og services at tilbyde deres konferencekunder, men det danske konferencemarked er præget af hård konkurrence. Sinatur Hotel Haraldskær ønskede derfor i samarbejde med NICE Project og PrimusMotor at undersøge - ved hjælp af Design Thinking - hvordan det optimale konferenceophold ser ud.


SÅDAN GREB VI OPGAVEN AN

  • Observation over fire dage samt interviews med personale og gæster på Sinatur Hotel Haraldskær
  • Telefoninterviews med mødebookere
  • Minirapport med centrale indsigter og udviklingsspor
  • Workshop med nuværende kunder
  • Kortlægning af kundens rejse før, under og efter et møde-/konferenceophold
  • Opfølgende rapport med anbefalinger
     

RESULTAT

På baggrund af observation og interviews ”on-site” blev Sinatur Hotel Haraldskær først og fremmest opmærksomme på en række mindre parametre, hvor kundens oplevelse af service relativt let kan optimeres. Dernæst har Sinatur Hotel Haraldskær gennem projektet opnået en dybere forståelse af deres services, deres kunder og den værdi, de skaber. Projektet har endvidere resulteret i en række anbefalinger, baseret på kundernes input, til fremtidige indsatsområder for at sikre det optimale konferenceophold.

”Samarbejdet med PrimusMotor og NICE Project har betydet, at vi har fået en fornyet forståelse af vores kerneopgave – baseret på hvad kunderne siger og gør, når de booker et ophold og besøger os til enten møde eller konference. Særligt workshoppen med en gruppe af vores eksisterende kunder gav os en unik mulighed for at gå i dialog om udfordringer og muligheder”

Kari Brandsgård, direktør, Sinatur Hotel Haraldskær