Back to All Events

KURSUS I FUNDRAISING - MIDDELFART 2018

VIL DU HAVE DEL I 8 MIA. KR. FRA FONDE OG PULJER?

DELTAG I VORES KURSUS I PROJEKTUDVIKLING OG FUNDRAISING I MIDDELFART

Står du med en ide til et spændende projekt, men mangler hjælp til finansieringen? Vil du vide mere om, hvad fonde som A.P. Møller Fonden, Nordea-fonden, TrygFonden og mange andre lægger vægt på? Vil du klædes på til dialogen med fondene? Og vil du have professionel sparring på netop dit projekt?

Kurset er et basiskursus, og vi kalder det derfor fundraisingworkshop 1.0. Vi har haft de første 150 meget tilfredse deltagere med på vores kurser.

Kurset afholdes tirsdag den 13. marts 2018 i Middelfart. 

På kurset får du sparring på, hvordan du kan udvikle din projektide. Du får også tips og tricks til, hvilke fonde det vil være oplagt for dig at søge, hvordan du får fondenes opmærksomhed, og hvordan du skriver en kvalificeret og konkurrencedygtig ansøgning.

download (17).jpg

Det får du ud af at deltage

  • Nyeste viden om fonde og aktuelle puljer
  • Målrettet ekspertrådgivning om modning af din ide - sådan kommer du fra ide til projekt!
  • Sparring i forhold til valg af fonde til dit konkrete udviklingsprojekt
  • Sparring på vinkling af ansøgning
  • Mulighed for networking med andre fundraisere og projektudviklere
  • Gode timer i dejlige rammer
  • Umiddelbart efter kurset har du en plan for fundraisingens næste steps

Kurset er for dig, der

  • arbejder i en turismeorganisation, socialøkonomisk virksomhed, på et museum, i sundhedsvæsenet, på en uddannelsesinstitution, i en kommune, sportsforening eller lignende
  • gerne vil lære at fundraise og måske allerede har et eller flere projektideer i pipelinen. 
  • gerne vil blive klogere på, hvordan fondsstøtte kan hjælpe dit projekt frem, og hvordan du bedst muligt bliver klædt på til dialogen med fondene.

 

Pris og tilmelding

Pris: 3.250 DKK (plus moms, inkl. forplejning) 
Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Der er et begrænset antal pladser. 


Du får viden fra begge sider af fondsbordet

Kurset gennemføres af Bigum Consult og PrimusMotor. Til sammen har vi erfaringer fra begge sider af fondsbordet, og derfor kan vi guide dig til at udvikle dit projekt og til at skrive de helt skarpe ansøgninger.

Malene Stub Selmer fra PrimusMotor har gennem de sidste 15 år har hjulpet virksomhedens kunder med at søge penge hjem til spændende projekter over hele landet. PrimusMotor har en succesrate på ca. 80% i forhold til at få bevillinger i hus.

Marianne Bigum fra Bigum Consult har tidligere været fondsmedarbejder i Nordea-fonden og har været med til at uddele midler til såvel store, landsdækkende projekter som mindre projekter.

Malene Stub Selmer holder oplæg om "Fundraising - et håndværk, der kan læres". På baggrund af sin erfaring fra den anden side af fondsbordet deler Marianne Bigum ud af sin viden om, hvad fondene efterspørger.

Earlier Event: December 5
KURSUS I FUNDRAISING - KORSØR