SKANDERBORG FORSYNING SPURGTE INTERESSENTERNE OG FIK ET STÆRKERE PROJEKT

Henover foråret og sommeren 2015 har Primusmotor hjulpet Skanderborg Forsyningsvirksomhed med at gennemføre en interessent- og behovsanalyse for et videns-, innovations- og oplevelsescenter omkring vand.

Projektet tog udgangspunkt i en stor udvidelse af virksomhedens lokaler med showroom, åbne laboratorier og projektlokaler og en indretning af grunden og hele området med aktiviteter til leg og læring om vand.

download (11).png
download (12).png

Analysen omfattede blandt andet interviews med flere end 30 forskellige potentielle brugere og samarbejdspartnere - forsknings- og uddannelsesinstitutioner, daginstitutioner, interesseorganisationer og naboer samt de største, østjyske vandteknologivirksomheder - og det gav et utal af vigtige input, gode forslag og idéer.

Direktør i Skanderborg Forsyningsvirksomhed, Jens Bastrup, fortæller:

"Vi blev heldigvis bekræftet i, at mange af vores tanker var rigtige, men samtidig blev vi gjort endnu mere bevidste om, at projektets motor er et stærkt og nært samarbejde med vandteknologivirksomhederne - om konkrete projekter og om at udvikle fremtidens vandteknologiske løsninger. Sådan et samarbejde kan omfatte nogle aktiviteter, som kan trække alle de andre interessenter til, og det ved vi jo nu, fordi vi har snakket med dem. På den måde er projektets fundament blevet meget stærkere, og vi er i stand til at være meget mere klare i spyttet, når vi udvikler og gennemfører projektet i løbet af de kommende måneder og år."