top1 (1).jpg
 

NETVÆRK FOR PROJEKTUDVIKLERE OG FUNDRAISERE

Netværket for fundraisere og projektudviklere er din indgang til nyeste trends og værdifuld erfaringsudveksling og sparring med andre kolleger med samme udfordringer og opgaver. Netværket sikrer dig konkrete værktøjer til at håndtere dagligdagens udfordringer – og så kan du bruge netværksdeltagelsen som din årlige supplerende uddannelse.

Som fundraiser bliver du stillet over for mange udfordringer i hverdagen. Hvordan får du dine kolleger til at ”melde projekter ind”? Hvordan får I koordineret projekterne i organisationen? Hvordan bliver din rolle defineret i kommunen eller foreningen? Hvordan får du politikerne eller andre stakeholders med på, at der skal medfinansieres/sættes penge af? Hvordan sikrer du sammenhæng mellem de forskellige projekter? Bliver du ”kun” målt på, hvor mange midler du skaffer? Hvordan skaber du opbakning til dine projekter og meget andet.

Ved at deltage i netværket for fundraisere får du konkrete værktøjer til stakeholderhåndtering, og du bliver meget klogere på din egen rolle gennem erfaringsudveksling med andre.

I SUBSTRAL-netværket mødes vi to gange årligt for at drøfte jeres projekter og lære at takle de udfordringer, der følger med. Netværket giver dig desuden mulighed for altid at komme i kontakt med en netværkskollega, hvis du har brug for tips og sparring. For at få det mest konstruktive udbytte og bred inspiration er netværket som udgangspunkt sammensat af kommuner og foreninger i forskellige størrelser med mange forskellige typer af projekter. Netværket er åbent for engagerede og relativt erfarne fundraisere.

Netværksmøderne foregår i kommuner eller foreninger - gerne steder, hvor der kan illustreres konkrete fysiske projekter.


NETVÆRKSMØDERNE

Deltagerne mødes to dage om året. Hvert møde tager udgangspunkt i et tema, som du som netværksdeltager selv har indflydelse på. 

Ved hvert møde sørger vi for at holde dig opdateret på de seneste nyheder inden for f.eks. de største fondes nye fokusområder, særlige trends m.v. Praktisk anvendelighed er helt afgørende i netværket, og derfor bruger vi en væsentlig del af tiden på læring og træning samt udvikling af nye værktøjer og metoder, som deltagerne afprøver mellem møderne.

PrimusMotor og Bigum Consult faciliterer netværket og sørger for at udarbejde dagsordener, referater og skabeloner til værktøjer, og vi leverer aktuelle oplæg, der understøtter de udvalgte temaer. Netværksgruppen kommunikerer via vores fælles Facebook-gruppe: SUBSTRAL for fondsansøgere.

 
IMG_0845+(1).jpg

Næste MØDE:

24. oktober 2019 ved Arla fonden i Højer

Temaet på dette møde:

  • Interessentinddragelse

  • Studietur: Arla Fondens madlejr


IMG_0816+(1).jpg


PRIS OG TILMELDING

 
Navn *
Navn
 

Prisen for deltagelse i to årlige møder er kr. 4.200,- ekskl. moms. 

Vil du vide mere, så kontakt Malene Stub Selmer på 40 75 13 74.

download (8).png