forside4.gif
forside4.gif
forside4.gif

Idé | Proces | FUNDRAISING


SCROLL DOWN

Idé | Proces | FUNDRAISING


FRA IDÉ TIL PROJEKT

Den gode idé er dit fundament for et godt og succesfuldt projekt. Lad os hjælpe dig med at lægge en plan, så du får din idé udfoldet og udfordret – gerne i tæt samarbejde med de mennesker, som din idé skal skabe værdi for. Vi hjælper dig med at komme fra idé til et egentligt projekt.

INVOLVERING SKABER UDVIKLING

Lad dig inspirere og guide af de mennesker, det handler om. Involver dine kunder, brugere, interessenter og samarbejdspartnere og få indsigter, som gøre dit projekt unikt. Vi hjælper dig med at inddrage og bagefter med at omsætte brugernes behov, så dit projekt får den nødvendige innovationshøjde. Vores mission er at gøre dig i stand til at gøre en forskel med dit projekt.

 

FUNDRAISING - GØR DRØM TIL VIRKELIGHED

Et projekt kræver finansiering for at blive til virkelighed. I PrimusMotor har vi igennem de sidste år søgt og fået over 30 mio. kroner til forskellige typer projekter over hele landet. Lad os hjælpe dig med at finde den finansiering, der skal til for at du kan realisere din drøm.

 

 


forside4.gif

Det siger vores kunder om os


SCROLL DOWN

Det siger vores kunder om os


Lisa Nielsen, økonomi- og administrationschef i HAB

”At arbejde med service er et langt og sejt træk, men med PrimusMotor som facilitator har processen været fantastisk. Vi er i fælleskab blevet klogere på service, og vi kom frem til et servicekoncept med håndgribelige handlinger, der kunne føres ud i livet. Alle medarbejdere fik mulighed for at komme med input og viden, og resultatet blev et servicekoncept i verdensklasse".

Rikke Østergaard Pedersen, stabskonsulent i Horsens Kommune

”Jeg har samarbejdet med PrimusMotor i forbindelse med planlægning og facilitering af en opstartskonference for Ungerådet i Horsens. Formålet med konferencen var at skabe netværk og fællesskab blandt de unge og få kortlagt Ungerådets idéer til fremadrettede indsatser og projekter. PrimusMotor har i processen op til konferencen været enormt gode til at inddrage de unge og få deres idéer i spil, således at de unge oplevede et stort medejerskab for konferencen. Samtidig var PrimusMotor med til at sikre, at konferencen blev en både sjov og konstruktiv dag, hvor de unge lærte hinanden at kende og samtidig fik lagt nogle grundsten for deres videre arbejde. PrimusMotor har på en både kreativ og velstruktureret måde fået skabt gode rammer for ungerådets fortsatte arbejde.”

Birgit Pedersen, Museumsinspektør ARoS

"PrimusMotor er et velvalgt navn til dette firma! Firmaet udgjorde en engageret og motiverende drivkraft, der med stor professionalisme, stort netværk, overblik, initiativ og (med-)skaberlyst, vedholdende arbejdede på, at ARoS´s drømme skulle blive en realitet" . PrimusMotor springer igen

Stor tak til alle vores gode kunder og samarbejdspartnere for at have banet vejen for, at vi i PrimusMotor for andet år i træk er blevet kåret som gazellevirksomhed.