VIL I HAVE DEL I 800 MIO. KR. FRA FONDE OG PULJER?

DELTAG I VORES KURSER I PROJEKTUDVIKLING OG FUNDRAISING I 2018 I MIDDELFART 

Står du med en idé til et spændende projekt men mangler hjælp til finansieringen? Vil du vide mere om hvad fonde som A.P. Møller Fonden, Nordea-fonden, TrygFonden og mange andre lægger vægt på? Og vil du gerne klædes godt på til dialogen med fondene? Vil du være klar til at skrive en ansøgning, hvor du har helt styr på visionen og partnerne?

Kurset er et basiskursus og vi kalder det derfor fundraisingworkshop 1.0. Vi har haft de første 150 meget tilfredse deltagere med på vores tidligere kurser.

Kurset afholdes tirsdag den 13. marts 2018 i Middelfart. 

Kurset gennemføres af Bigum Consult og PrimusMotor. Helt unikke ekspertkompetencer, der kan guide dig til de helt skarpe ansøgninger, fordi vi har erfaringer fra begge sider af fondsbordet.

PrimusMotor har gennem de sidste 15 år har hjulpet sine kunder med at søge penge hjem til spændende projekter over hele landet. PrimusMotor har en succesrate på ca. 80 % i forhold til at få bevillinger i hus.

Marianne Bigum fra Bigum Consult har en fortid fra Nordea-fonden, og har været med til at uddele midler til såvel store landsdækkende projekter som mindre projekter.

På kurset får I sparring på, hvordan I kan udvikle jeres projektidé. I får også tips og tricks til, hvilke fonde det vil være oplagt for jer at søge, hvordan I får fondenes opmærksomhed, og hvordan I skriver en kvalificeret og konkurrencedygtig ansøgning.

Malene Stub Selmer holder oplæg om "Fundraising - et håndværk, der kan læres". Og på baggrund af sin erfaring fra den anden side af fondsbordet deler Marianne Bigum, Bigum Consult, ud af sin viden om, hvad fondene efterspørger.


Det får du ud af at deltage:

  • Nyeste viden om fonde og aktuelle puljer
  • Målrettet ekspertrådgivning om modning af jeres idé - sådan kommer I fra idé til projekt!
  • Sparring i forhold til valg af fonde til jeres konkrete udviklingsprojekt
  • Sparring på vinkling af ansøgning
  • Mulighed for networking med andre fundraisere og projektudviklere
  • Gode timer i dejlige rammer i Middelfart
  • Umiddelbart efter kurset har du en plan for fundraisingens næste steps

Kurset er for dig, der

  • arbejder i en organisation, turismeorganisation, socialøkonomisk virksomhed, på et museum, i sundhedsvæsenet, uddannelsesinstitution, kommune, sportsforening, el.lign.
  • gerne vil lære at fundraise og måske allerede har et eller flere projektideer i pipelinen. 
  • gerne vil blive klogere på, hvordan fondsstøtte kan hjælpe jeres projekt frem, og hvordan I bedst muligt bliver klædt på til dialogen med fondene.

 

Pris og praktisk info

Pris: 3.250 kr. + moms - inkl. forplejning. 

Ved hurtig tilmelding senest den 1. februar 2018 er prisen kr. 2.750 + moms.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Der er begrænset antal pladser.