I PrimusMotor er vi altid nysgerrige og antennerne er ude efter nye oplevelser, nye måder at gøre tingene på, eller bare ”det lille ekstra”, som kan være dén oplevelser, der gør, at man husker sin ferie.

I år var Malene i Nordspanien. Et fantastisk undervurderet sted med skøn natur, dejlige strande, søde mennesker, kultur og meget lækre pinxos (tapas) med tilhørende vine!

Turen startede i Pamplona med det berømte tyreløb Sanfermin. Det er Spaniens største og vildeste folkefest. Festivallen varer en uge, og hver dagfra den 7. juli slippes 6 store tyre løs i gaderne. Flere hundrede mennesker løber foran og imellem og skal undgå at blive løbet ned.

Tyreløbet i byen var en lærerig oplevelse, og en opfordring skal lyde til landets kommuner, der gerne vil brande sig med store events til at undersøge:

Hvordan får man en HEL by til at tage ejerskab til så stor en fest, hvor ALLE uanset om det er buschaufføren eller den ældre dame på bænken er iklædt rødt og hvidt tøj? Hvordan får man butikkerne til at følge trop ved at pynte deres lokaler med udelukkende røde og hvide farver.

HVER dag er hver eneste lille arbejdsopgave organiseret, der opsættes indhegning til tyreløbet, skiltning m.v. Hver og én kender sin plads. Det er en helt igennem helstøbt oplevelse, hvor alle sanser er i spil – og hvor alle er engagerede og alt er tilrettelagt. Det er ikke kun tyrene, der er inde i kampen – det er hele byen og alle turisterne også!