Udbytte af vækstcampen. Du får:

  • en konkret forretningsmodel, lige til at hænge op på væggen - dit nye styringsredskab

  • En strategiplan, der giver dig overblik over mål, retning og prioriteringerne i virksomheden


dag 1: Forretningsmodel

Fokus på første dag er udarbejdelse af en forretningsmodel med udgangspunkt i et specifikt kundesegment i din virksomhed. Metoden du arbejder med er Osterwalders Business Model Canvas.

Du kommer til at træde fysisk ind i forretningsmodellen og arbejde med din virksomheds fundament gennem nøje tilrettelagte øvelser og opgaver.

Business Model Canvas er et super godt redskab til at få styr på forretningsmodellen for din virksomhed og til at blive klogere på, hvem dine kunder er og den værdi du skaber for dem. Du vil også blive udfordret på ”maskinrummet” i din virksomhed, for måske kan de interne processer gøres smartere, og måske er der potentialer for nye og forberede relationer til kunder og leverandører. Igennem forretningsmodellen får du overblikket over virksomhedens udviklingsmuligheder og dine potentialer for at øge indtjeningen. Du får et styringsredskab, du kan bruge, når du fremover skal træffe vigtige beslutninger.

Dag 2: Strategiplan

Fokus på anden dag er udarbejdelsen af en Gameplan – en både strategisk og operationel plan for hvordan du kan realisere målene for din virksomhed – og de nye tiltag og indsatser du har lokaliseret igennem arbejdet med forretningsmodellen den første dag. Du arbejder med virksomhedens vision, mål og værdier og bliver klar på dine egne ambitioner. Du bliver også inviteret på udfordringscafé, hvor du får sparring på, hvad der skal til for at du lykkes med de mål, du har sat. Ved campens afslutning har du overblikket over hvilke strategiske indsatser, du skal prioritere for at nå de mål, du sætter dig for de næste 2-5 år. Du får med andre ord en plan for prioriteringerne i din virksomhed.MÅLGRUPPE

Udviklingsorienterede iværksættere og virksomhedsledere. Deltagende virksomheder skal have et CVR-nummer, der er under 3 år gammelt.


Fakta

Dato:          25.- 26. april 2017

Tid:             Kl. 8.30 - 19.30 & kl. 8.30 - 16.30

Sted:          Dronninglund Slot, Slotsgade 8, 9330 Droninglund

Pris:           Kun 1.500,- + moms, inkl. forplejning